dimecres, 24 de novembre del 2010

L'Alcalde de Barcelona entrega un Premi de dibuix a la nostra companya Irina



Ahir dia 23/11/10 uns quants nens de la classe dels publicistes hem acompanyat a la Irina a que recollís el seu premi, més ben dit la “menció especial” del concurs de la Mercè, en la seva 16a edició. L'acte va tenir lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. On treballa l’alcalde Jordi Hereu, després de molt parlar sobre la importància que té per tots els ciutadans la festa de la Mercè. I donar gràcies a tots en general per haver participat. Acontinuació, va nominar als nens i nenes guanyadores de les diferents escoles. Quan l'Alcalde, va cridar a la Irina Godó Badia!!!! I totes les persones d'aquella Sala tan acollidora, vam començar aplaudir molt efusivament.

Cal esmentar que la Irina, ja va aconseguir aquest premi el curs passat. Per tant, té més mèrit encara el fet de guanyar-lo per segona vegada.

També vam aprofitar per fer unes quantes fotos amb l'Alcalde, que també va tenir l'atenció de dedicar-li el seu dibuix, encorantjant-la per la propera edició. Perquè, recordem allò de: "No hay dos sin tres"

I fins i tot l’Ilde, la Núria, la Júlia Q, la Lola i la família de la Irina es van fer una foto de record d'aquest dia tan especial per la Irina i les persones que l'estimen. s’ha fet una foto amb l’alcalde.

Ens ho hem passat molt bé i llàstima que l’any que ve ja no estiguem al Fort Pienc!!!

Moltes felicitats Irina!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada